Doua studente, inselate in parcul din fata Policlinicii Suceava, de doua femei, cu suma de 150 de lei


Intră acum și în grupul de

Două tinere, una de 19 şi cealaltă de 20 de ani, studente la Universitatea “Ştefan cel Mare” din municipiul Suceava, s-au lăsat păcălite de două femei necunoscute.

Conform insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc luni, în jurul prânzului, în timp ce fetele se deplasau prin parcul din faţa Policlinicii Suceava, iar la un moment dat au fost acostate de către două femei.

„Sub pretextul că vor să le facă un bine, o femeie i-a solicitat uneia dintre tinere să ţină în palmă o bancnotă de 100 lei, după care i-a smuls un fir de păr din cap şi i-a suflat în palmă, moment în care i-a dispărut bancnota din mână. Din declaraţii rezultă că şi colega primei fete a păţit la fel cu cealaltă femeie, doar că ea avea în palmă o bancnotă de 50 lei”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Cu toate că după incident victimele au sunat la poliţie, părţile vătămate nu se constituie parte civilă în procesul penal, dar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autoarelor şi a recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de