Semifinalisti de la “Romanii au Talent”, asteptati la Festivalul antiviolenta “NIGHT MUSIC” de la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Strikers Club şi Picadilly Pub din Suceava vor găzdui în perioada 11-18 mai 2012, Festivalul antiviolenţă “NIGHT MUSIC” (concursuri şi demonstraţii de dans pe muzică electronică), aflat la cea de-a IV-a ediţie, la Suceava, informează într-un comunicat de presă, Vlad-Alexandru Grosar, preşedintele Asociaţiei “Youth Can Do It”, organizatorul evenimentului.

Potrivit acestuia, în data de 18 mai, la Festival, în cadrul concursului de DJ sunt aşteptaţi semifinaliştii care au participat la celebrul format TV “Românii au Talent”. Este vorba de trupa KEEP THE VIBE ALIVE din Galaţi.

“Data limită pentru înscrieri gratuite pentru concursul de producţie muzicală este până în data de 9 mai 2012, iar pentru concursul de DJ, până în data de 12 mai 2012, inclusiv. Detalii cu privire la regulament, înscrieri şi alte detalii pot fi găsite pe: NightMusic.ro şi DJContest.ro. Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă, în cadrul următoarelor acţiuni: Concursul de producţie muzicală – vineri, 11 mai 2012, ora 17.00, în Picadilly Pub din Suceava; Concursul de DJ ( DJContest.ro ) – vineri, 18 mai 2012, ora 20.00, în Bowling Strikers Club din Suceava (demonstraţii de electro-dance cu semifinaliştii de la Românii au Talent)”, transmite Vlad-Alexandru Grosar.

“Juriul concursului de DJ va fi format din: Johnny T. (DJ de talie internaţională, prezent pe scena muzicală încă din 1997, mai ales în Londra, unde a mixat alături de Bodyrox, Phats & Small, Hoxton Whores, Oliver Lang, Daley Padley, Will Bailey, Micky Slim, Anil Chawla, Jon Gurd, Kinky Movement, Lawnchair Generals, Inland Knights, Sound Diggers, Jay West, Troydon, King Roc, Nelson aka Afroboogie şi mulţi alţii); un reprezentant ON’OFF DJ School Iaşi (trainer la cea mai modernă şcoală de DJ din ţară) şi DJ Gaby Marian (DJ din Piteşti, rezident la radio Impact FM)”, se arată în document.

“Invitaţii speciali din data de 18 mai ne vor demonstra cum se dansează pe muzică electronică. Trupa KEEP THE VIBE ALIVE din Galaţi s-a întors recent de la concursul internaţional de electro-dance din Franţa, unde au reprezentat România.

Juriul concursului de producţie muzicală va fi alcătuit din: Edvin Mano (artist care începând din anul 1999 a pus baza mai multor proiecte muzicale, susţinând multe concerte la diferite evenimente de amploare); Julianno (producător de talie internaţională, având contracte semnate cu Neuroscience Recordings Anglia, Elliptic Records Europa şi Doorn Records Olanda) şi Andrew M. (câştigătorul locului I la concursul de producţie muzicală organizat de Night Music în 2011)”, precizează preşedintele “Youth Can Do It”, în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de