La USV incep „Serile Studentesti”. Afla aici programul manifestarilor


Intră acum și în grupul de

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava va găzdui începând de marti, 8 mai, până joi, 7 iunie 2012, manifestarea intitulată “Serile Studențești”, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei, activitățile vor avea loc între orele 19:30 și 21:30, în Grădina Englezească (Corpul D) a Universității, în fiecare seară, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

“Vor avea loc concerte și spectacole susținute de studenți, profesori și invitați, prezentări și proiecții de filme, prelegeri și dezbateri publice. Toți studenții pasionați de muzică, dans, artă dramatică sau alte activități artistice au fost invitați să se înscrie vineri la preselecții, pentru a se decide cine va urca pe scena acestor manifestări. Obiectivele urmărite prin acest program sunt: îmbunătățirea calității vieții studențești în campusul USV, intensificarea dialogului informal dintre profesori și studenți, precum și dezvoltarea unui cadru de cunoaștere și colaborare între studenți de la facultăți diferite. Evenimentul este coordonat de prof. univ. dr. Mihai Dimian şi prof. univ. dr. Adrian Graur, în colaborare cu studenții reprezentanți din cadrul USV, Departamentul de Comunicații și Tehnologii Informaționale și Radio USV”, precizează organizatorii “Serilor Studenţeşti”.

“Întrucât prognoza meteo indică o vreme nu tocmai plăcută pentru activităţile programate a se desfăşura în aer liber marţi, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în Auditorium << Joseph Schmidt >> . Programul manifestărilor este publicat pe site-ul radio.usv.ro”, se arată pe site-ul instituţiei.


Intră acum și în grupul de