Doi tineri din judetul Suceava, prinsi de politisti plimbandu-se cu masinile chiar daca nu detin permise de conducere


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din judeţul Suceava au fost prinşi de poliţişti, marţi după căderea întunericului, plimbându-se liniştiţi la volanul unor maşini chiar dacă nici unul nu deţine permis de conducere.

Mai mult, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în primul caz, conducătorul auto a încercat să scape de organele de ordine fugind cu maşina şi mai apoi ascunzându-se în casa părinţilor.

Este vorba despre un adolescent de doar 16 ani identificat de poliţişti pe un drum comunal neclasificat, pe raza localităţii Iaslovăț. Tânărul localnic a refuzat să oprească la semnalele luminoase, conducând mai departe maşina până în fața locuinței şi fugind în curtea acesteia, iar la solicitarea polițiștilor de a se legitima, acesta a refuzat.

“În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că adolescentul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul în cauza i-a fost încredințat pentru a-l conduce cu bună ştiinţă chiar de tatăl său, în vârstă de 40 ani, astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cel de-al doilea şofer fără permis a fost prins aproape de miezul nopţii de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei Rurale nr.9 Moara, în timp ce se afla în serviciu de control şi supraveghere a traficului rutier pe DJ 209C, pe raza comunei Moara.

„Lucrătorii noşti au oprit un autoturism condus de un tânăr de 28 ani din comuna Drăgoieşti şi procedându-se la verificare acestuia în bazele de date ale poliţiei s-a constatat că nu posedă permis de conducere astfel că s-a întocmit dosar penal ce urmează să fie soluţionat procedural”, a conchis Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de