Elevii jandarmi din Suceava au primit diplome de atestare DELF. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Maior Etienne Peltier, ofiţer în cadrul Jandarmeriei Franceze şi consilier al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a înmânat vineri, 11 mai 2012, diplome de atestare în limba franceză elevilor jandarmi care au susţinut examenul DELF, informează într-un comunicat de presă, cpt. Irina Airinei, purtător de cuvânt în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Potrivit acesteia, vineri, 11 mai, de la ora 14.00, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de studii de limbă franceză DELF elevilor jandarmi care au susţinut examenul DELF în luna noiembrie 2011.

„Maiorul Etienne Peltier, din Serviciul de Securitate Internă, Detaşamentul de Cooperare al Jandarmeriei în România, a apreciat participarea elevilor jandarmi şi rezultatele obţinute. 14 elevi jandarmi au fost selectaţi pentru a participa la acest examen desfăşurat la Şcoala Militară de Aplicaţie pentru Ofiţeri Bucureşti şi organizat de Institutul francez, în baza cooperării între Jandarmeria Franceză şi cea Română. Ei au susţinut patru probe corespunzătoare cadrului european de referinţă pentru limbi străine (înţelegerii documentelor orale, scrise, exprimării orale şi în scris)”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de