Zeci de pompieri suceveni au raspuns DA actiunii de ecologizare a judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Când este vorba de a sări în ajutor cadrele militare aparţinând ISU Suceava răspund prezent indiferent de ce fel de acţiune este pentru binele oamenilor sau al judeţului. La fel s-a întâmplat şi pe parcursul zilei de sâmbătăt (12 mai) când zeci de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au venit în sprijinul voluntarilor implicaţi în acţiunea de ecologizare „Let’s Do It, Romania!”.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor, aplicarea legislaţiei de mediu şi grija faţă de mediul înconjurător.

“Pompierii militarii au curăţat zona împădurită de pe raza localităţilor Adâncata şi Călugăreni, adunând gunoaiele în saci menajeri care au fost adunaţi într-un loc stabilit de comun acord cu organizatorii iar mai apoi strânşi şi transportaţi cu maşini de salubrizare la groapa de gunoi. Pompierii răspund mereu pozitiv la astfel de chemări pentru a veni în sprijinul comunităţii dar şi ca măsură de conştientizare a populaţiei pentru a păstra natura curată. Dacă mediul înconjurător nu este păstrat şi exploatat raţional, vor face în timp ca natura să devină din prieten cel mai de temut duşman al omului” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de