A doua zi de campanie electorala a adus constatarea unei infractiuni si doua amenzi contraventionale date de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Nici bine nu a început campania pentru alegerile locale din data de 10 iunie iar lupta electorală se anunţă a fi aprigă, cel puţin în ceea ce priveşte infracţiunile de gen, după ce doar în cea de-a doua zi de campanie poliţiştii suceveni au constatat deja o infracţiune şi au fost nevoiţi să aplice două amenzi contravenţionale.

Potrivit Centrului de Comunicare Judeţean, organizat la nivelul BEJ Suceava, toate incidentele au fost semnalate în judeţul nostru pe parcursul zilei de sâmbătă. Unul dintre ele a avut loc pe raza comunei Vultureşti, mai exact în centrul satului Pleşeşti de unde, persoane necunoscute au sustras un banner electoral ancorat transversal peste DJ 208C. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat încercând identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere.

O altă sesizare a venit şi pe adresa Secției nr.4 Poliție Rurală Vicovu de Jos referitoare la instalarea ilegală a unui banner electoral în fața Primăriei comunei Voitinel.

„Cu ocazia verificărilor s-a constatat că bannerul electoral a fost fixat cu cabluri metalice de doi stâlpi ai rețelei electrice E-ON, de o parte și de alta a DN 2E, în imediata apropiere a instituției primăriei. Persoana care a montat bannerul a fost identificată, fiind sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei şi s-a dispus totodată confiscarea bannerului electoral, care a fost îndepărtat de un reprezentant al primăriei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului, insp.princ. Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de