Amor cerut la un pahar de tuica terminat cu palme si dosar penal pentru un tanar de 34 de ani din Marginea, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Iubirea născută în sufletul unui tânăr de 34 de ani din localitatea Marginea, judeţul Suceava, pentru o fată de 15 ani, la un pahar de alcool, i-a adus acestuia un dosar penal din partea organelor de ordine.

Fata, din comuna Poieni Solca, venise în vizită la sora ei mai mare, ce locuieşte în Marginea, iar cele două, ieşite la o plimbare prin sat s-au întâlnit în fața locuinței cu tânărul localnic împreună cu care au consumat mai multe băuturi alcoolice la un local din apropiere.

La un moment dat în inima băiatului „s-a înfiripat o idilă” şi cum minora nu răspundea afirmativ la avansurile lansate de acesta, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, finalizat cu palme peste faţă trimise de tânăr către minoră.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, imediat minora a cerut ajutorul telefonic unei persoane necunoscute iar în aceste împrejurări, autorul s-a deplasat la domiciliul său, de unde a luat un cuțit de bucătărie, revenind cu acesta la locul incidentului.

Organele de ordine chemate şi ele în ajutor de angajaţii localului l-au identificat pe tânăr pe strada Prundului, având asupra sa un cuţit de bucătărie cu lama de 20 cm și mânerul de 11 cm, a cărui lama nu se închide astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal, învinuitul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” şi „port fără drept al cuţitului în locuri publice”.


Intră acum și în grupul de