Furt de zile mari dintr-o locuinta particulara din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O spargere de zile mari a avut loc pe parcursul zilei de marţi într-un apartament de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, locuinţa aparţine unui localnic de 61 de ani, furtul având loc pe când acesta însoţit de soţia sa se aflau într-o piaţă din Gura Humorului, întrucât se ocupă cu comerţul ambulant.

Proprietarul a descoperit spargerea de abia la întoarcerea la domiciliu, în jurul orelor 17:30, când de altfel a alertat imediat şi poliţia.

Sosite la faţa locului, organele de ordine au stabilit că spărgătorii au intrat în apartament prin forţarea uşii de acces cu un levier. Din locuinţă, hoţii rămaşi deocamdată necunoscuţi, au plecat cu o pradă demnă mai degrabă de o casă de schimb valutar şi nu o locuinţă fiind vorba de nu mai puţin de 7.000 de euro, 3.600 de dolari americani şi 50 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate acum de oamenii legii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Tot prin forţarea uşii de acces autori necunoscuţi au intrat pe parcursul zilei de marţi şi într-un apartament din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, de aici însă hoţii plecând doar cu suma de 1.250 de lei.


Intră acum și în grupul de