Reglare de conturi cu focuri de arma, marti dupa-amiaza, in Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Doi locuitori ai municipiului Vatra Dornei, judeţul Suceava, au ales să-şi rezolve neînţelegerile existente între ei prin ameninţări şi focuri de armă, marţi după-amiază, pe strada Aleea Dornelor din localitate, alegându-se astfel cu dosare de cercetare penală.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, scandalul a început după ce dornenii s-au întâlnit întâmplător in jurul orelor 14:30 şi s-a pornit o ceartă între ei pe fondul unei sume de bani împrumutată şi nerestituită. Pentru început, totul s-a limitat la cuvinte obscene şi ameninţări proliferate de ambele părţi, după care „cei doi s-au urcat la volanul autoturismelor cu care se deplasau și după ce s-au pus în mișcare, unul dintre ei, intenționat a frânat brusc, a schimbat în marșarier și a lovit cu autoturismul său, partea din față a celeilalte maşini, după care a coborât pentru a-l intimida pe adversar”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Speriat, şoferul autovehiculului lovit a folosit un pistol cu bile de cauciuc pe care îl avea la el trăgând trei focuri prin geamul lateral al maşinii sale prin geamul din dreapta faţă. Din fericire, în timpul producerii evenimentului pe Aleea Dornelor nu se aflau alte persoane în afara celor doi conducători auto.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, imediat după incident, scandalagiii s-au prezentat la poliţie făcând plângeri unul împotriva celuilalt.

„În cauză, se efectuează cercetări față de unul dintre participanţii la scandal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și amenințare, iar față de celălalt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept, pistolul și un încărcător cu patru cartușe fiind ridicate pe bază de dovadă în vederea continuării cercetărilor”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de