Si-au pierdut mintile la batranete. Trei frati s-au luat la bataie, unul din ei ajungand in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

Trei fraţi din localitatea Capu Câmpului, judeţul Suceava, având varstele apropiate de 60 de ani, s-au luat la bătaie, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, unul dintre ei ajungând în stare gravă la spital.

Potrivit datelor pe care le deţinem, totul s-a petrecut în locuinţa celui mai mic dintre fraţi, de 59 de ani, care a primit vizita celorlalţi doi, de 62 şi 65 de ani, pe când se afla acasă cu soţia.

După o discuţie mai lungă purtată pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi, totul a degenerat în jurul orelor 20:00 într-un adevărat scandal, fraţii mai în vârstă sărind la bătaie lovind-o atât pe femeie cât şi pe soţul ei.

La un moment dat, femeia a scăpat din mâinile agresorilor sunând imediat la poliţie, soţul ei fiind scos de sub noianul de lovituri aplicate de fraţii săi doar de intervenţia organelor de ordine sosite imediat la faţa locului.

Conform IPJ Suceava, victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Orașului Gura Humorului, unde li s-au acordat primele îngrijiri medicale, iar mai apoi bărbatul de 59 de ani, care prezenta multiple traumatisme, fracturi costale şi insuficienţă respiratorie a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații complete.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, iar cauza urmează să fie soluționată procedural în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare.


Intră acum și în grupul de