A spart geamul masinii Primariei din Dornesti cu care primarul venise sa aplaneze un scandal izbucnit in comuna


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea au intervenit, marţi seară, pentru a aplana un scandal izbucnit în comuna suceveană Dorneşti.

Potrivit IJP Suceava, un bărbat din comuna Dorneşti, care conducea autoutilitara proprie pe un drum din localitate a fost atacat cu pietre şi bolovani de trei consăteni, un bărbat, sora lui şi fiul acesteia cu care avea conflicte mai vechi, fiind provocate mai multe avarii la parbriz, geamul de la portiera dreaptă şi parasolarul exterior.

Întrucât cei trei continuau să arunce cu pietre şi proferau injurii, şoferul a oprit autoutilitara şi a fugit spre alte două autocamioane care circulau în spate, iar agresorii s-au retras în curte.

Incidentul a stârnit indignarea mai multor persoane care s-au adunat la faţa locului, iar ulterior a ajuns şi primarul Gheorghe Luţă, cu autoturismul de serviciu al Primăriei, la cererea prietenei celui agresat.

La un moment dat, unul dintre agresori a lovit cu pumnul în geamul portierei stânga spate, pe care l-a spart, după care a fugit. Scandalul provocat de cei trei a durat aproximativ o oră, fiind necesară intervenţia mai multor echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea.

Cei trei agresori sunt cercetaţi penal ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, iar în urma consultării procurorului fratele şi fiul femeii care a participat la agresiune au fost reţinuţi, miercuri dimineaţa, pentru 24 de ore şi au fost introduşi în arestul IJP Suceava.


Intră acum și în grupul de