„MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE!”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale reprezintă o prioritate pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, sens în care şi la nivelul judeţului Suceava se desfăşoară activităţi de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, sub sloganul „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”.

Activităţile de informare şi conştientizare a cetăţenilor desfăşurate de poliţişti în cadrul campaniei „MITA ȘI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!” continuă.

În municipiul Suceava, precum şi în satele Pătrăuţi, Mironu, Ţibău şi Cărlibaba Nouă, polițiștii au fost prezenți în zonele mărginașe pentru a se asigura că mesajul campaniei este primit de câte mai mulți cetățeni.

Polițiștii de proximitate au participant în oraşul Siret la o întâlnire cu elevii cu drept de vot ai Colegiului „Laţcu Vodă”, cărora le-au explicat ce înseamnă mita electorală și votul ilegal și cum sunt pedepsite de lege aceste fapte.

Centrul Judetean de Comunicare Suceava


Intră acum și în grupul de