Traficanti de tigari prinsi de politistii de frontiera pe cand isi carau linistiti marfa


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin din judeţul Suceava, traficanţi de ţigări, au fost prinse vineri seară de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Izvoarele Sucevei pe când îşi cărau liniştite marfa de contrabandă.

Totul s-a întâmplat după ce, la căderea întunericului, organele de ordine au observat două persoane care se deplasau de la linia de frontieră spre interior transportând mai multe colete voluminoase.

“Lucrătorii noştri au procedat la urmărirea persoanelor în cauză, acestea fiind reţinute la aproximativ 400m de frontiera de stat şi identificate ca fiind doi bărbaţi, ambii domiciliaţi în comuna Izvoarele Sucevei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

La cercetarea terenului au fost descoperite 8 baxuri ce conţineau 4.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 32.000 lei. În plus, asupra unuia dintre traficanţi au fost descoperite şi şase cartuşe pentru armă de vânătoare calibrul 12,5 mm.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar contrabandiştii, unul de 18 şi celălalt de 41 de ani, sunt acum cercetaţi de către polițiștii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă calificată, trecere ilegală a frontierei de stat iar pentru deţinătorul cartuşelor s-a adăugat în plus şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Intră acum și în grupul de