Comuna STRAJA pariaza pe echipa lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Câteva sute de oameni din localitatea suceveană Straja au ţinut să fie prezenţi la întâlnirea cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur, care este şi preşedintele organizaţiie judeţene a PDL si i-au transmis acestuia un puternic mesaj de sprijin pentru un nou mandat la şefia executivului judeţean sucevean.

Echipa lui Gheorghe Flutur, la CJ Suceava – Vasile Juravle, la Primaria Straja este puternic sustinută de străjeni pentru ca apreciaza realizarile acestei echipe si pentru ca au totala incredere, ca fiind singura echipa care poate continua modernizarea si dezvoltarea localitatii.

Mai multi participanti la intalnire au spus chiar ca, prin investitiile din ultima perioada, Straja are conditii peste cele a unor mici orase din judet.
Prin promovarea mai multor proiecte cu finantare europeana sau guvernamentala, avand si sprijinul permanent al Consiliului Judetean si al presedintelui Gheorghe Flutur, la Straja au fost realizate investitii pentru care nu ar fi ajuns bugetul local pe aproximativ 100 de ani.

După sprijinul dat localităţii si oamenilor afectati de inundatiile din 2008 si 2010, Gheorghe Flutur si primarul Vasile Juravle au facut demersuri si au gasit suport financiar pentru realizarea unor ample lucrari de regularizare a apelor si executarea de diguri de protectie.

Mii de strajeni, agenti economici si institutii publice vor beneficia de retelele de apa potabila si de canalizare.

Infrastructura rutiera a fost modernizata prin asfaltarea drumurilor si executia de poduri si podete sau repararea celor afectate de inundatii.

Scolile si gradinitele au fost modernizate si odata cu asigurarea apei potabile si a accesul la reteaua de canalizare, unitatile de invatamant indeplinesc conditii europene de functionare.

Preşedintele Gheorghe Flutur a mai arătat ca Straja ramane un adevarat ambasador pentru Bucovina, pentru judetul Suceava, prin prezenta la manifestari si evenimente din tara si strainatate, fiind si o localitate care pastreaza foarte bine obiceiurile si traditiile.


Intră acum și în grupul de