Batrana de 82 de ani din Liteni, lasata fara o avere dupa ce victima a crezut ca face un ghişeft


Intră acum și în grupul de

Unii bătrâni din judeţul Suceava nu vor să se înveţe minte şi pace! În ciuda numeroaselor cazuri semnalate de presă cu privire la înşelarea diferitelor persoane şi lăsarea victimelor fără nici un ban din agoniseli după ce au crezut că fac o afacere bună, un nou caz petrecut pe parcursul weekendului vine să întărească afirmaţiile.

Este vorba despre o bătrână de 82 de ani din localitatea Liteni, judeţul Suceava, care a rămas fără aproape o avere pentru unii după ce a crezut că face un adevărat ghişeft cu cupoanele de transport primite de la stat.

După ce a văzut că a rămas fără nici un ban femeia a sunat de urgenţă la poliţie dar este greu de crezut că prejudiciul va mai putea fi recuperat.

Organele de ordine chemate în ajutor au stabilit cu ocazia verificărilor că, sâmbătă, în jurul orei 13:20, la locuinţa bătrânei au venit trei persoane, din care două femei şi un bărbat, care i-au solicitat să-i cumpere cupoane pentru transport pensionari.

Victima s-a înţeles cu necunoscuţii să vândă o parte dintre ele pentru suma de 50 lei, fapt pentru care a primit de la cumpărători o bancnotă de 100 lei şi i-a invitat în casă pentru a le da restul.

“Bătrâna a scos dintr-un şifonier o pungă în care avea suma de nu mai puţin de 160 de milioane de lei vechi iar în timp ce oferea restul cumpărătorilor, profitând de neatenţia acesteia, o persoană din cele trei i-a sustras banii, după care imediat toţi au plecat din locuinţă” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În momentul de faţă poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor faptei în vederea tregerii lor la răspundere şi a recuperării pe cât posibil a prejudiciului cauzat.


Intră acum și în grupul de