Tanar din Scheia, injunghiat de mai multe ori cu un cutit chiar de fratele sau


Intră acum și în grupul de

Un conflict spontan izbucnit pe parcursul zilei de duminică între doi fraţi din comuna Şcheia s-a transformat în câteva clipte într-o bătaie cu cuţite şi o victimă găsită de organele de ordine într-o baltă de sânge.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a izbucnit în jurul orelor 16:30, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj din cadrul Poliției Comunale Șcheia și un echipaj de intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un tânăr de 28 ani din localitate a fost lovit cu sălbăticie chiar de către fratele său, cu doi ani mai mic, cu un cuțit în zona toracelui și a spatelui.

Victima a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticată cu multiple plăgi înjunghiate, fiind transferat imediat în sala de operație pentru intervenție chirurgicală.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor calificat, cu agresorul reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Fratele cuţitar a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de