A sarit pentru a aplana un conflict si s-a ales cu multiple lovituri de cutit


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 28 de ani din localitatea Vultureşti, judeţul Suceava, care a vrut să facă un bine luni noapte, despărţind doi oameni care se băteau, a ajuns să fie el victimă, fiind înjunghiat.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, poliţiştii au aflat despre cele întâmplate în jurul orelor 23:00 de la cadrele medicale ale triajului Spitalului Municipal Fălticeni, care au anunţat organele de ordine despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat victima unei agresiuni.

„Fiind efectuate cercetări, s-a stabilit că tânărul a ajuns la spital însoţit de fraţii lui, având mai multe leziuni corporale, fiind vorba şi despre plăgi înjunghiate hemitorace drept şi antebraţ drept, leziuni pentru care a stabilit că este necesară internarea și supravegherea de specialitate”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că totul a avut loc după ce victima se afla pe un drum public din localitatea de domiciliu, în apropierea unui magazin comunal, împrejurare în care a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan izbucnit între un tânăr de 32 de ani şi un consătean.

Supărat pe gestul victimei, tânărul a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit, după care a fugit de la fața locului.

„Poliţiştii suceveni au procedat la căutarea suspectului pe raza localității de domiciliu, acesta nefiind găsit până în prezent şi urmează ca victima să fie examinată medico-legal, iar în funcție de concluziile medico-legale, va fi făcută încadrarea juridică a faptei”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de