Peste trei tone de zahar nu au fost suficiente pentru a-i „indulci” pe politistii din Siret


Intră acum și în grupul de

Peste trei tone de zahăr nu au fost suficiente pe parcursul zilei de marţi pentru a “îndulci” organele de ordine aparţinând Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Siret, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, zahărul a fost descoperit de poliţişti în timpul serviciului de patrulare efectuat de oamenii legii pe DN 2, în apropierea intersecţiei cu DC 39, în timp ce era transportat cu ajutorul unui autovehicul la volanul căruia se afla un şofer de 36 de ani din comuna Dumbrăveni.

Oprit pentru control, conducătorul auto a declarat că în compartimentul de marfă al maşinii deține mai mulți saci cu zahăr pentru care nu are documente de însoțire sau proveniență și că urma să-i transporte pentru un cetățean ucrainean în comuna Grănicești.

„Autovehiculul a fost condus la sediul Poliției orașului Siret, ocazie cu care, în compartimentul de marfă au fost identificați 54 saci de rafie ce conțin aproximativ 50 kg zahăr fiecare și 53 saci de rafie ce conțin aproximativ 10 kg zahăr fiecare. Întreaga cantitate de peste 3.200 de kg de zahăr, în valoare de 16.000 lei a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de