Statia de tratare a apei din Dumbraveni, calcata de hotii de cupru


Intră acum și în grupul de

Staţia de tratare a apei din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, a ajuns în imposibilitatea de a funcţiona, după ce aceasta a fost vizitată pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri de hoţii de cupru.

Situaţia a fost descoperită de abia a doua zi dimineaţă, în jurul orelor 09:00, când au fost alertaţi şi lucrătorii Postului de Poliţie Dumbrăveni.

Se pare că hoţii au intervenit cu multă pricepere deoarece cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că iniţial aceştia au dezactivat tensiunea de la transformator, iar din interiorul acestuia au sustras cantitatea de aproximativ 400 de kg de cupru, prejudiciul fiind de peste 80 de milioane de lei vechi.

„De asemenea, s-a constatat că ușa de la camera de filtrare a apei prezintă urme de forțare la sistemul de asigurare, însă din interiorul camerei nu sunt sesizate a fi sustrase bunuri, în momentul de faţă fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de