Scandal intre frati la Salcea, rezolvat cu focuri de arma


Intră acum și în grupul de

Reglare de conturi cu focuri de armă între doi fraţi din oraşul Salcea, judeţul Suceava. Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de joi, intre un bărbat de 53 de ani şi fratele mai mare al acestuia care, pentru rezolvarea conflictului a folosit un pistol cu bile de cauciuc.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, totul s-a petrecut după ce victima s-a deplasat până la locuinţa fratelui său pentru a-i cere socoteală cu privire la o sumă de bani împrumutată.

Aici lucrurile nu au mers aşa cum se aştepta, iar pentru a se face ascultat, bărbatul a distrus un autoturism parcat în faţa locuinţei pe şosea, iar apoi a intrat în curtea casei şi i-a spart un geam al casei proliferând injurii şi ameninţări.

Din agresor, omul a devenit în scurt timp victimă deoarece, celălalt frate, în vârstă de 55 de ani, aflat în casă, s-a speriat de comportamentul acestuia şi a încercat să se apere trăgând trei focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, din fericire, fără a nimeri pe cineva.

În momentul de faţă, „pistolarul” este cercetat pentru uz de armă neletală, care a fost ridicată în vederea cercetărilor, iar fratele său este cercetat pentru distrugere, ameninţare şi violare de domiciliu.


Intră acum și în grupul de