A ajuns pe patul de spital dupa ce a atacat un consatean cu o drujba


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din localitatea Rădăşeni, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a provocat un scandal pe parcursul zilei de joi, atacând un consătean cu o drujbă.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 17:30, când agresorul s-a dus în faţa gospodăriei unui localnic de 56 de ani cu care avea o neînţelegere mai veche, având în mână o drujbă pornită.

“Proprietarul gospodăriei a mers în întâmpinarea agresorului care, cu drujba pornită, l-a lovit în zona mâinii drepte, iar ulterior s-a autoaccidentat în zona capului”, ne-au declarat sursele citate.

Leziunile provocate de arma atacului au fost grave atât pentru victimă cât mai ales pentru agresor, ambii fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar de aici drujbistul a fost transferat mai departe la principala unitate medicală din judeţ, Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

„Drujba a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural”, ne-a mai informat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de