Si-a injunghiat concubinul cu un cutit in spate, apoi a sunat la politie


Intră acum și în grupul de

O ceartă izbucnită, joi seară, între doi concubini s-a terminat cu lovituri de cuţit. Conform insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în localitatea Câmpulung Moldovenesc în jurul orelor 18:00, prezenţa organelor de ordine fiind solicitată chiar de concubina care şi-a înjunghiat partenerul de viaţă.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, trăieşte de mai mult timp în concubinaj cu un bărbat de 68 de ani din aceeaşi loclitate, dar joi seară, pe fondul consumului de alcool, gelozia şi-a făcut loc în mijlocul celor doi. În timpul scandalului, pe când omul s-a întors cu spatele, a fost lovit de concubină cu un cuţit.

După incident, tânăra a sunat la 112 şi a vrut să plece, dar bărbatul nu a lăsat-o prinzând-o de mână, fapt pentru care, concubina a luat o scrumieră de pe masă şi l-a lovit în cap.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma efectuării cercetării la faţa locului, au fost ridicate articolele de îmbrăcăminte cu care persoana vătămată a fost îmbrăcată în momentul agresiunii, precum şi un cuţit cu prăsele din lemn cu lama de 15 cm care prezenta mai multe pete de sânge.

Chiar dacă victima nu a vrut să depună plângere, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de