Pensiune din Vama, golita de hoti de materialele de constructii cu care se efectuau lucrari de modernizare a acesteia


Intră acum și în grupul de

O pensiune de pe raza localităţii Vama, judeţul Suceava, a intrat în atenţia hoţilor, după ce pentru o scurtă perioadă de timp, a fost lăsată fără supraveghere. Spărgătorii au sustrat bunurile găsite într-o anexă a pensiunii.

Furtul a fost descoperit de un angajat al unităţii turistice, luni după-amiază, în jurul orelor 14:30, acesta chemându-i imediat în ajutor pe lucrătorii Secţiei Poliţie Rurală nr. 14 Vama.

„La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că anexa în cauză este situată la o distanță de aproximativ 60 de metri de clădirea pensiunii, iar prin forțarea sistemului de prindere a lacătului montat pe tocul uși persoane neidentificate au pătruns în a doua încăpere a magaziei, de unde au sustras mai multe bunuri”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Mai exact, este vorba de materiale de construcţii achiziţionate pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a pensiunii, pachete cu faianţă, pachete cu parchet şi obiecte sanitare în valoare totală de peste 25 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate acum de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de