Noul sef al ISJ Suceava, Gheorghe Lazar, a fost instalat in functie de catre prefectul Florin Sinescu. Detalii aici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noul inspector şcolar general Gheorghe Lazăr, a fost instalat oficial în funcţie, marţi, în jurul prânzului, în prezenţa prefectului de Suceava, Florin Sinescu, a fostului inspector general Cristian Cuciurean şi a inspectorilor din judeţul Suceava.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a dat citire celor două ordine de Ministru, cel de eliberare din funcţie a fostului şef al IŞJ Suceava, Cristian Cuciurean, şi cel de numire în funcţie a noii conduceri, în persoana lui Gheorghe Lazăr.

La finalul discursului, Sinescu a apreciat faptul că scurta colaborare pe care a avut-o cu Cristian Cuciurean a fost una bună, prefectul mulţumindu-i fostului inspector şcolar general pentru activitatea depusă pe perioada mandatului său.

„Vă preţuiesc, vă iubesc şi vă doresc să aveţi în continuare ceea ce vă doriţi!”, le-a transmis Cuciurean colegilor inspectori.

La rândul său, noul şef al IŞJ Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat: „Mă voi ocupa de priorităţile momentului: evaluarea naţională, examenul de bacalaureat şi admiterea în clasa a IX-a. Îmi doresc ca şcoala să devină cu adevărat una pentru elevi şi să simţim toţi că ne facem datoria. Îmi doresc o colaborare bună!”


Intră acum și în grupul de