Batrana de 81 de ani, lasata fara agoniseli de o cersetoare de care i s-a facut mila


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 81 de ani din comuna Marginea, judeţul Suceava, a rămas fără nici un ban din agoniseala strânsă cu greu, după ce i s-a făcut milă de o falsă cerşetoare şi a încercat să o ajute.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat miercuri după-amiază, victima rămânând fără suma de aproape 17 milioane de lei vechi.

Cercetările efectuate de organele de ordine chemate în ajutor au stabilit că în jurul orelor 16:00, pe când se afla acasă, la uşa victimei s-a prezentat o femeie necunoscută ce ţinea un copil în brațe şi care i-a cerut o bucată de pâine, precum și o pungă de plastic pentru a proteja copilul, întrucât afară ploua.

Bătrânei i s-a făcut milă şi a vrut să o ajute, dar în timp ce aceasta căuta să-i dea necăjitei cele solicitate, femeia a sustras din sertarul unui dulap suma de 1.700 lei, apoi a plecat, mergând pe jos până în dreptul unui bar, unde s-a urcat într-un autoturism de culoare roșie şi dusă a fost.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările continuând în vederea identificării autoarei și recuperarea prejudiciului cauzat”, ne-a mai comunicat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de