Tanar de 31 de ani din Radauti, prins in timp ce isi viola mama


Intră acum și în grupul de

Un rădăuţean de 31 de ani a fost prins de organele de ordine în flagrant, în timp ce îşi viola mama de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă.

Potrivit datelor pe care le deţinem, totul s-a întâmplat joi dimineaţă, în jurul orelor 08:00, după ce poliţiştii au fost chemaţi în ajutor deoarece din locuinţa victimei se auzeau ţipete şi lovituri înfundate.

„Patrula de ordine publică, direcţionată pentru a interveni, a pătruns în locuinţă împreună cu o persoană ce avea cheia de la apartament, iar într-o încăpere au surprins un bărbat ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin ce se afla în stare de inconștiență”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Violatorul nu era altcineva decât fiul victimei, suspectul fiind imobilizat şi încătuşat, după care a fost condus la sediul poliției. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că biata femeie, înainte de afi supusă actelor sexuale a fost lovită de tânăr de nenumărate ori în zona capului, aducând-o în stare de inconştienţă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru viol şi sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat.


Intră acum și în grupul de