Tanar de 31 de ani din Radauti, prins in timp ce isi viola mama

Un rădăuţean de 31 de ani a fost prins de organele de ordine în flagrant, în timp ce îşi viola mama de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă.

Potrivit datelor pe care le deţinem, totul s-a întâmplat joi dimineaţă, în jurul orelor 08:00, după ce poliţiştii au fost chemaţi în ajutor deoarece din locuinţa victimei se auzeau ţipete şi lovituri înfundate.

„Patrula de ordine publică, direcţionată pentru a interveni, a pătruns în locuinţă împreună cu o persoană ce avea cheia de la apartament, iar într-o încăpere au surprins un bărbat ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin ce se afla în stare de inconștiență”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Violatorul nu era altcineva decât fiul victimei, suspectul fiind imobilizat şi încătuşat, după care a fost condus la sediul poliției. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că biata femeie, înainte de afi supusă actelor sexuale a fost lovită de tânăr de nenumărate ori în zona capului, aducând-o în stare de inconştienţă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru viol şi sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat.