Scheletul unui barbat, gasit de politisti in gradina unei gospodarii particulare din comuna Frumosu, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine sucevene au descoperit pe parcursul zilei de joi, în grădina unei gospodării de pe raza localităţii Frumosu, oseminte umane.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, acestea ar aparţine unui bărbat de 42 de ani din comuna Vama, care avea domiciliul chiar în gospodăria din Frumosu şi care ar fi fost dat de familie dispărut la data de 27 septembrie 1999.

Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigare, după 12 ani de la dispariţia omului, organele de ordine au efectuat joi seară în jurul orelor 18:00, o percheziţie la imobilul în care bărbatul dispărut locuia cu familia sa, iar în grădină au fost identificate oseminte umane, îngropate la circa 70 de cm adâncime.

Pentru că pe lângă oase nu au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte cu caracteristici care să conducă la identificare, cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului criminalist, urmând ca prin determinări genetice, antropologice şi medico-legale să fie identificată persoana decedată şi stabilite felul şi cauza morţii, mai arată IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de