De 1 Iunie, primarul Ion Lungu a inaugurat in cartierul Budujeni „Parcul Copilului” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inaugurat de 1 Iunie, în cartierul sucevean Burdujeni „Parcul Copilului”, care a fost amenajat în faţa Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza”. Cu această ocazie, a fost organizat şi un spectacol la care au participat câteva sute de copii din cartier. Pe scenă au evoluat un ansamblu folcloric de copii din Fălticeni, câştigătorul X Factor, Andrei Leonte, dar şi interpreţi locali, momentele fiind întreţinute şi de mai mulţi clovni.

La această acţiune nu au fost afişate însemne ale PDL, iar tinerii democrat-liberali implicaţi în manifestare erau îmbrăcaţi cu tricouri albe inscripţionate cu o faţă veselă, colorată portocaliu.

Primarul Ion Lungu s-a prins în horă cu copiii prezenţi. Spre sfârşitul manifestării, în zonă a venit şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a vorbit cu oamenii prezenţi şi a inspectat parcul care a fost inaugurat de primar. Majoritatea copiilor prezenţi la manifestare au venit în zonă cu clasa şi însoţiţi de cadre didactice.

Cei mici au primit sute de sacoşe albe, inscripţionate cu aceeaşi faţă veselă, în care erau pufuleţi, dulciuri şi o sticlă de doi litri cu suc carbogazos, iar doamnele aflate în zonă au primit sute de garoafe albe.


Intră acum și în grupul de