Ioan Balan : „Tandemul invingator Flutur – Lungu va castiga detasat si alegerile din 10 iunie 2012” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful de campanie al celor doi candidaţi propuşi de PDL pentru fotoliile de conducere ale administraţiilor publice judetene şi municipiului reședință de județ, Ioan Bălan, este de părere că atât Gheorghe Flutur pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi Ion Lungu pentru Primăria Suceava vor câştiga fără drept de apel, scutinul din 10 iunie.

Prezent pe parcursul zilei de vineri, alături de cei doi candidaţi democrat-liberali la inaugurarea unui parc finalizat în cartierul Burdujeni, secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat în cadrul unui briefing, că este ferm convins că deţinătorii actuali ai funcţiilor de conducere pentru cele două administraţii vor câştiga detaşat faţă de ceilalţi competitori politici.

„Sunt bucuros să spun asta şi ferm convins că încă o dată tandemul Flutur – Lungu se va dovedi învingător, iar cei doi candidaţi PDL, Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, vor câştiga detaşat, şi v-am obişnuit deja ceea ce înseamnă detaşat, adică cu 20 % peste următorul competitor politic”, a declarat deputatul Ioan Balan.

Întrebat pe ce se bazează în afirmaţiile sale, şeful de campanie al PDL Suceava a declarat că pe baza unor sondaje efectuate în rândul cetăţenilor dar mai ales pe faptele celor doi, ”a căror rezultate se văd la fiecare pas”.

„Candidaţii PDL nu sunt de genul care promit că vor face şi vor drege ci sunt oameni care pot să pună mâna concret şi să arate tuturor ceea ce au realizat deja”, a ținut să sublinieze secretarul general al organizatiei judetene a PDL Suceava, Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de