Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor a prezentat la Baia programul USL de dezvoltare a agriculturii judeţului


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a întâlnit, sâmbătă, în trei locaţii din comuna Baia cu peste două sute de locuitori cărora le-a prezentat programul USL pentru judeţul Suceava.

În prima locaţie, peste 50 de locuitori din Baia au vorbit cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava despre dezvoltarea agriculturii în zonă şi crearea de noi locuri de muncă.

Deputatul Cătălin Nechifor a prezentat programul guvernului USL de încurajare a firmelor să înfiinţeze noi locuri de muncă, dar şi despre programul USL Suceava de a promova parcuri industriale în principalele zone din judeţ.
Mai mult, el le-a prezentat programul de dezvoltare a sectorului agricol care cuprinde o componentă esenţială, comercializarea la preţul corect a produselor şi promovarea produsului agricol al judeţului Suceava.

În cea de-a doua locaţie, Bogata, unde au venit peste o sută de localnici, deputatul Cătălin Nechifor a fost întâmpinat cu pâine şi sare.

Principala problematică dezbătută a fost infrastructura, iar candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava le-a spus locuitorilor că din păcate actuala conducere a CJ Suceava s-a bazat mult pe programul PNDI al lui Elena Udrea, program la care s-a renunţat pentru că inclusiv FMI a constatat că e un program ce ţintea să îmbogăţească firmele portocalii.

În cea de-a treia locaţie din comuna Baia au fost prezenţi peste 60 de oameni unde candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor le-a răspuns întrebărilor legate de dezvoltarea agriculturii, de modernizarea infrastructurii şi de crearea de locuri de muncă.

După ce le-a răspuns întrebărilor, deputatul Cătalin Nechifor şi-a cerut scuze că USL nu oferă găleţi, zahar şi orez, dar că USL oferă un program de guvernare locală şi naţională serios, prin care oamenii vor ajunge să nu aibă nevoie să stea la mila unor politicieni.


Intră acum și în grupul de