OMV Petrom Suceava a facut fericiti peste 500 de copii


Intră acum și în grupul de

Peste 500 de copii din Suceava au avut parte de un 1 iunie plin de surprize și au primit peste 1.000 de jucarii, din partea OMV Petrom.

Şeful staţiei OMV, Daniel Cuşnir, a spus la finele zilei că este o mare bucurie pentru angajații OMV Suceava că au reușit să aducă zâmbetul pe fața a câtorva sute de copii.

”Mă bucur că am reuşit să organizăm un eveniment de excepţie pentru copiii din Suceava. De-a lungul întregii zile de 1 iunie, trei clovni împreună cu echipa de la OMV 1 Suceava au creat o atmosferă de vis pentru peste 500 de copii”, a spus într-un comunicat de presa Daniel Cuşnir.

Pentru copiii care s-au bucurat de premiile OMV, ziua de 1 iunie a însemnat şi concursuri de desene cu creioane colorate, desene pe asfalt cu cretă colorată, concursuri de poezie, dansuri şi multă veselie, toate acestea fiind în opinia celor de la OMV Suceava ingredientele necesare pentru reţeta unei zile, pe care copiii din Suceava nu o vor uita, mult timp.

”Nu au lipsit sucurile şi dulciurile. Am vrut și credem că am realizat un eveniment de calitate, nu “de criză”. Trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi, pentru ca această generaţie să nu aibă o copilărie în care cel mai auzit cuvânt să fie “criza”. Sunt convins că am reuşit sa facem, peste 500 de copii fericiţi”, a mai spus Daniel Cuşnir


Intră acum și în grupul de