O ploaie torentiala a inundat mai multe case din comuna Vatra Moldovitei


Intră acum și în grupul de

O ploaie torențială însoțită de grindină a dus la inundarea mai multor gospodării din comuna suceveană Vatra Moldoviţei, în noaptea de luni spre marți. Potrivit prefectului județului Suceava, Florin Sinescu, în satul Valea Stânii au fost afectate 22 de gospodării, fiind inundate şase locuinţe, din care una mai grav, şase beciuri şi curtea şcolii din sat. Echipaje ISU coordonate de reprezentantul Guvernului în teritoriu se află în zonă pentru a sprijini locuitorii afectaţi.

Sinescu a explicat că în urma ploii torenţiale s-a acumulat de pe versant un debit foarte mare de apă, iar trei pâraie, perpendiculare pe DJ 176, au ieşit din matcă. Prefectul a spus că la o locuinţă a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a scoate apa, iar situaţia a fost rezolvată şi nu sunt alte probleme.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, în urma unei ploi torenţiale în comuna Râşca a mai fost inundată o curte şi într-o locuinţă a intrat apa, dar pompierii au intervenit în sprijinul locuitorilor afectaţi.


Intră acum și în grupul de