Nechifor le-a spus alegatorilor din Cajvana ca PDL inseamna „Partidul care Distruge Localitati”


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor s-a întâlnit, luni, la Căminul Cultural, cu peste trei sute de locuitori din oraşul Cajvana cărora le-a vorbit despre programele pe care USL le are pentru judeţ, în special pentru promovarea produselor locale sucevene şi comercializarea lor prin marile lanţuri de magazine, dar şi despre înfiinţarea de noi locuri de muncă rezultate atât ca o consecinţă a dezvoltării sectorului agricol, dar şi prin înfiinţarea de parcuri industriale pe lângă principalele aglomerări urbane.

„Sunteţi oameni gospodari şi aveţi foarte multe produse de comercializat”, le-a spus Cătălin Nechifor locuitorilor din Cajvana.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, le-a mai spus celor prezenţi la întâlnirea electorală că “PDL este Partidul care Distruge Localităţi” subliniind că reprezentanţii PDL nici în opoziţie nu îşi găsesc locul.

„Astăzi, fiind sărbătoare foarte mare am ales să fiu în mijlocul oamenilor la trei biserici importante, în locuri încărcate de istorie”, a precizat candidatul USL.

El a menţionat că în această perioadă a fost în foarte multe localităţi din judeţ şi s-a întâlnit cu foarte mulţi oameni din Cajvana, dar însă nu în Cajvana.

„Puterea lui Dumnezeu este mare. Acum patru luni au ieşit oamenii în stradă la -30 de grade şi au strigat jos Băsescu, jos Boc, jos Udrea şi jos Flutur. Datorită acestor oameni plini de speranţă astăzi avem guvern USL”, a spus Cătălin Nechifor.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a arătat că după ce schimbarea a fost făcută la Bucureşti va trebui ca la alegerile locale schimbarea să fie făcută şi la Suceava pentru că aşa îşi doresc majoritatea sucevenilor.


Intră acum și în grupul de