Ion Lungu: “In spatele unui primar puternic trebuie sa stea intotdeauna o echipa de consilieri la fel de puternica” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, cel care este de altfel şi candidatul pentru un nou mandat de şef al administraţiei publice locale, este de părere că în spatele oricărui edil-şef, oricât de bun ar fi el, stă întotdeauna o echipă de profesionişti, în cadrul deliberativului, cel puţin la fel de bună.

În timpul întâlnirilor cu alegătorii suceveni, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Suceava, Ion Lungu, a ţinut să amintească permanent locuitorilor că pentru a putea continua proiectele de dezvoltare a oraşului, are nevoie alături de el şi de echipa propusă de democrat-liberali pentru Consiliul Local.

“În spatele unui primar puternic, pentru a putea duce la îndeplinire proiectele pe care şi le-a propus, stă întotdeauna o echipă de consilieri la fel de profesionistă, iar acest lucru s-a dovedit în mandatul pe care îl închei când am avut majoritatea în deliberativul local. După cum spun observatorii din afară, a fost cel mai performant Consiliu Local, iar acest lucru nu este greu de dovedit deoarece marile proiecte de modernizare şi dezvoltare a Sucevei au demarat în acest mandat”, este de părere Ion Lungu.

Primar al municipiului reşedinţă de judeţ de opt ani de zile, Ion Lungu spune că degeaba sucevenii îl aleg pentru încă un mandat dacă pe 10 iunie nu votează şi consilierii PDL Suceava, o echipă a cărei membri se păstrează în cea mai mare parte ca în perioada 2008 – 2012, dar care a cunoscut şi câteva “întăriri”.

“Eu cred că este o echipă profesionistă, una reprezentativă, compusă din oameni morali, cu idei şi soluţii pentru viitorul oraşului, aşa cum aşteaptă să fie toţi sucevenii de bună credinţă. Degeaba mă votaţi pe mine dacă nu votaţi şi echipa de consilieri propusă de PDL Suceava dacă doriţi să continuăm proiectele de dezvoltare a municipiului, să tragem toţi la aceeaşi căruţă şi în aceeaşi direcţie”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de