Libraria Carturesti a pregatit copiilor o lista generoasa de titluri pentru vacanta de vara. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

În apropierea vacanţei de vară, Librăria Cărtureşti din incinta Shopping City Suceava a pregătit elevilor suceveni o listă generoasă de titluri şi oferte de preţ pe măsură, informează într-un comunicat de presă, Cristina Iacob, managerul librăriei cu dichis.

“Ne pregătim deja de vacanţă, iar vremea ne îmbie la visare, la călătorii, la relaxare. Fie că suntem pe plaje îndepărtate, fie că ne pierdem în păduri cu umbra deasă ori visăm la acestea, vacanţa ni s-a aşezat în suflet şi până la căderea primelor frunze de toamnă vom fi cu mintea în alte părţi.

Ca să fii sigur că o să ai parte de o vacanţă de neuitat, pune în bagaj şi una dintre cărţile pe care ţi-ai dorit şi ţi-ai promis că ai să le citeşti atunci când vei avea timp. Ei bine, acum este timpul. Ne-am gândit să te ajutăm să te hotărăşti mai repede în privinţa volumului care îşi va ocupa locul de cinste în bagajul tău şi am făcut o listă generoasă de titluri care chiar merită această << onoare >> . Le vei găsi aşteptându-te cuminţi pe rafturile Librăriei Cărtureşti, în perioada 1 iunie – 31 august 2012”, transmite Iacob în documentul citat.


Intră acum și în grupul de