Bataie intre doi copii din Volovat, terminata cu nasul rupt pentru unul dintre ei


Intră acum și în grupul de

O simplă altercaţie între doi minori din localitatea Volovăţ, judeţul Suceava, unul în vârstă de 14 ani, iar celălalt cu un an mai mic, s-a terminat cu nasul rupt pentru unul dintre ei.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, miercuri după-amiază, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că un băiat de 14 ani, a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că bătaia a avut loc pe parcursul zilei de marţi, în timp ce minorul se deplasa pe un drum comunal din localitate.

La un moment dat, acesta s-a întâlnit cu un alt băiat de 13 ani din comună care, pe fondul unei supărări mai vechi, l-a lovit cu pumnul în față. A doua zi, din cauza durerilor apărute, victima s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură piramidă nazală”.

Acum minorul bătăuş este cercetat de organele de ordine sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar cauza urmează să fie soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de