O suceveanca si-a lovit propria-i mama cu cutitul, in timpul unui scandal domestic


Intră acum și în grupul de

O tânără de 35 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a reuşit să-şi trimită propria mamă în spital, după ce a lovit-o cu un cuţit, luni noapte, în jurul orelor 23:00.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de cele întâmplate prin numărul de urgenţă 112 de vecinii victimei care au anunţat organele de ordine că în locuinţa unei femei de 64 de ani situată pe strada Calea Unirii are loc un scandal monstruos.

„Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, în locuinţă locuieşte atât victima cât şi fiica sa, de 35 ani, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, aceasta şi-a lovit mama cu un cuţit în coapsa stângă, viaţa acesteia nefiind pusă în primejdie”, ne-au comunicat sursele citate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordat, se va dispune procedural.

Tot luni, dar în jurul orelor 20:00, lucrătorii Secţiei nr.9 Poliție Rurală Moara au fost sesizați de un tânăr de 20 ani, din comuna Ilişeşti, că a fost agresat de mai multe persoane, care i-au sustras şi suma de 150 lei.

Cercetările efectuate de oamenii legii au demonstrat însă că nu a fost vorba şi de o tâlhărie, ci doar de un conflict ce a avut loc între două persoane.

Astfel, victima, în timp ce se deplasa spre domiciliu pe DJ 178, a fost acostată de un alt tânăr din aceeaşi localitate, de 23 ani, cu care avea o ceartă mai veche, şi care l-a lovit cu pumnii peste faţă, fără a-i lua vreo sumă de bani, lucru recunoscut de către reclamant pe timpul cercetărilor.

În cauză s-a întocmit totuşi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe” urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de