E.ON intrerupe, joi, gazul metan in Centru si pe Marasesti

E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale joi, 14 iunie a.c., începând cu ora 09.00, în zonele Centru şi Mărăşeşti, din municipiul Suceava, în vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, informează compania într-un comunicat de presă.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 15.00.

“Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă), sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, mai transmite E.ON Gaz Distribuţie în comunicatul de presă.