Sute de suceveni, prezenti la deschiderea „exploziva” a magazinului H&M, in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 400 de suceveni de toate vârstele au participat, în dimineaţa zilei de joi, la deschiderea magazinului H&M din Iulius Mall Suceava.

Mult aşteptatul eveniment a debutat cu o explozie de energie, dans şi voie bună, atmosferă creată chiar de angajaţii noului magazin care au ieşit în întâmpinarea clienţilor într-o manieră inedită.

Potenţialii cumpărători au fost astfel primiţi pe ritmurile celor mai fierbinţi hit-uri internaţionale ale verii, lucru care a ajutat la crearea unui ambient de vacanţă.

Odată intraţi în magazin, clienţii H&M s-au îndreptat spre standurile destinate fiecărei categorii – femei, bărbaţi, copii, care erau dichisite cu cele mai noi tendinţe în modă.

Tot joi, în ziua deschiderii, primii 100 de clienţi au primit un FASHION CARD în valoare de 80 lei, care poate fi folosit în orice magazin H&M din România.

In magazinul din Iulius Mall, cu o suprafaţă de 1.677 mp, sucevenii pot cumpăra de acum articole de zi cu zi şi piese moderne pentru femei şi bărbaţi, articole din denim, colecţii pentru copii şi adolescenţi, dar şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.
Odata cu marea inaugurare al celui de-al saisprezecelea magazin din H&M din Romania, iubitorii de modă din Suceava s-au putut bucura de cea mai recentă colecţie de vară. Pentru femei, aceasta înseamnă topuri şi rochii în culori pastel, piese vestimentare cu imprimeuri şi costume de baie colorate, iar pentru bărbaţi, colecţia de vară oferă tricouri uni, pantaloni conici şi şorturi de baie cu imprimeu.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 lei pentru pantaloni scurţi şi costume de baie, 59,90 lei pentru rochii sau 19.90 lei pentru maiouri, 39,90 lei pentru tricourile bărbăteşti şi sorturile de baie şi 89,90 lei pentru pantaloni conici.

“Fanii nostri din tara asteptau de mult sa se bucure de oferta H&M – moda si calitate la cel mai bun pret, iar deschiderea din Suceava ne-a dovedit inca o data acest lucru. Am avut o primavara extraordinara in care am deschis 5 noi magazine in Romania. Nu ne oprim aici – le pregatim fanilor nostri noi surprize in viitor”, a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.

Noul magazin H&M va fi deschis zilnic intre orele 10 si 22, in Iulius Mall, localizat pe Calea Unirii nr .22, Suceava. Echipa acestui magazin, formata din 16 de angajati, este condusa de Cristina Ionescu, originara din Suceava. In perioada de formare, echipa din Suceava beneficiaza de sprijinul colegilor din magazinele de la Bucuresti.

Pana in prezent, H&M a deschis in Romania 15 magazine, dintre care 6 la Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza) si 8 in tara, la Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea, Constanta, Arad, Craiova, Braila si Iasi.


Intră acum și în grupul de