Adolescent de 16 ani, lasat fara telefonul mobil chiar de o cunostinta impreuna cu care mergea catre casa


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 16 ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost jefuit în drumul mare chiar de o cunoştinţă de vârstă apropiată împreună cu care se deplasa către casă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat pe parcursul serii de joi, când victima, se deplasa prin cartierul Burdujeni către domiciliu, în jurul orelor 21:00.

„Pe drum, adolescentul a fost ajuns de un tânăr pe care îl cunoştea de mai mult timp şi care se numeşte Claudiu. Cei doi s-au deplasat pe strada Privighetorii, iar la un moment dat, cunoştinţa a profitat de neatenţia persoanei vătămate şi i-a sustras din mână telefonul mobil, iar de pe cap ochelarii de soare, fără a folosi violenţa, după care a fugit spre Gara Burdujeni”, ne-a declarat purtătorul de cuânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Adolescentul a pornit în urmărirea amicului dar, ajuns în staţia CFR, hoţul a fugit pe calea ferată, dispărând într-o direcţie necunoscută. De altfel, acesta a rămas dispărut şi până la această oră, organele de ordine nereuşind să-l găsească la domiciliu sau în zonele pe care le frecventează.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului şi tragerii la răspundere penală a autorului.


Intră acum și în grupul de