Singur…atât de singur!


Intră acum și în grupul de

”Singurătatea adevărată nu e aceea în care te azvârle eșecul, ci aceea din care nici reușita nu te mai poate scoate” – Andrei Pleșu din cartea Note, Stări, Zile.

Cam asta pățeste fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și nu realizează încă faptul că trebuie să se spele pe față cu ambele mâini și să spună clar, cu toată gura, Bună dimineața.

Vineri, la Biroul Electoral Județean Suceava s-au atribuit mandatele de aleși locali. Flutur, care a fost ales pe lista de consilieri județeni ai PDL nu va catadicsi să meargă acolo unde sucevenii l-au trimis, adică în plenul CJ.

Gheorghe Flutur nu se coboară la a fi doar UN SIMPLU consilier județean. A și anuțat-o la prima conferință de presă extraordinară de la sediul PDL Suceava, la două zile după pierderea alegerilor, când, după domnia sa, aveam sentimentul că PDL a câștigat alegerile.

Prin gestul de desconsiderare a miilor de suceveni care au pus stampila pe echipa Flutur, fostul președinte al CJ nu face altceva decat să alimenteze speculațiile că nu mai are prea mare viitor in PDL.

De altfel Flutur a intors armele impotriva lui Emil Boc, liderul național al PDL, care totuși a câștigat primăria Cluj Napoca. Flutur a dorit demisia lui deși vorbea din postura de pierzător al alegerilor locale.

Mai mult, de la Suceava, mesajul PDL a fost exprimat de cu totul altă persoană, secretarul general al organizației județene, Ioan Bălan, care a declarat referitor la tot ce se întîmplă acum în partid, ceea ce e spus dintotdeauna – că Vasile Blaga este un lider născut și nu făcut.

Iar Vasile Blaga a fost trădat de Gheorghe Flutur la Congresul de alegeri al PDL de anul trecut.

Iar Vasile Blaga mai are o calitate: nu uită!

Din aceste motive îmi permit să afirm că viitorul în politică a lui Gheorghe Flutur este sumbru și că frumos ar fi fost din partea lui să vină la muncă la CJ, nu pentru cele câteva sute de lei simbrie, ci pentru a demonstra că îi pasă.

Și că a învățat ceva din tot ce a pățit PDL din cauza aroganței și obrazniciei cu care liderii naționali ai acestui partid au tratat românii in ultimii 4 ani.

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de