Tanar de 22 de ani, din municipiul Suceava, implicat intr-un grav accident de munca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns pe parcursul zilei de sâmbătă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava după ce a fost implicat într-un grav accident de muncă.

Din datele pe care le deţinem, victima este angajatul unei societăţi comerciale sucevene iar sâmbătă, în jurul orelor 17:00, pe când se afla la muncă a încercat să taie o ţeavă confecţionată din material plastic cu ajutorul unei drujbe.

Din păcate, manevrând defectuos aparatul de tăiere, tânărul era să rămână fără membrele stângi după ce a scăpat drujba de sub control provocându-şi astfel multiple plăgi tăiate la nivelul mâinii şi a piciorului.

„Manevrând defectuos drujba, victima și-a provocat mai multe plăgi, fiind preluat de un echipaj SMURD și internat în Spitalul Județean Suceava prin Secția UPU cu diagnosticul de plăgi tăiate multiple, cu drujba, la mâna stângă și piciorul stâng cu interesare vasculară rămânând sub supraveghere medicală permanentă” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După producerea accidentului colegii de muncă au sunat imediat la numărul de urgenţă 112 iar în momenul de faţă se derulează o anchetă atât din partea organelor de ordine cât şi al inspectorilor ITM Suceava.


Intră acum și în grupul de