Tinere din Siret talharite pe cand se intorceau de la club de doi tineri care s-au oferit sa le conduca pana acasa


Intră acum și în grupul de

Două tinere din oraşul Siret, judeţul Suceava, se vor gândi de acum înainte de două ori până să accepte cine să le conducă acasă atunci când se întorc de la discotecă după ce au fost victimile unui act de tâlhărie.

Conform informaţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă când cele două prietene, una de 25 iar cealaltă de 24 de ani, ambele din oraşul Siret, dar care locuiesc în gazdă pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, au fost la un club sucevean unde au stat până în jurul orei 01:30, când au părăsit localul şi s-au deplasat spre cartierul George Enescu.

„Pe strada Universităţii cele două au fost abordate de doi tineri necunoscuţi, care s-au oferit să le ajute şi le-au condus până în zonă, unde, fără să le ameninţe sau să le agreseze, le-au smuls genţile personale tip plic pe care acestea le ţineau sub braţ şi au fugit printre blocuri” ne-a declarat Gabriel Panţiru.

Victimele au rămas astfel fără telefoanele mobile, portofelele şi actele personale valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de aproape 1.500 de lei, cercetările fiind continuate de organele de ordine sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de