Au furat dintr-o casa tot ce au gasit, pana si coarnele de cerb de pe perete


Intră acum și în grupul de

Autori necunoscuţi deocamdată pentru organele de poliţie au furat dintr-o locuinţă particulară de pe raza comunei Suceviţa, judeţul Suceava, tot ce au găsit şi au crezut că sunt mai de preţ.

Potrivit IPJ Suceava, spargerea a fost descoperită de fratele proprietarului, care se mai îngrijeşte de gospodărie din când în când în lipsa acestuia, pe parcursul zilei de sâmbătă.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că din interior hoţii au furat două perechi de coarne de cerb cu tăblie, patru seturi de lenjerie de pat, o bicicletă şi mai multe perechi de încălţăminte, toate în valoare de 3.500 lei cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor.

O altă locuinţă particulară ce aparţine unei tinere de 34 de ani, a fost vizitată de hoţi în localitatea Gălăneşti, judeţul Suceava. În acest caz lucrătorii Secţiei nr.4 Poliție Rurală Vicovu de Jos, au aflat imediat şi despre cine e vorba stabilind că spargerea a fost dată de un adolescent de 17 ani din comuna Bălteni, judeţul Vaslui, care locuieşte fără forme legale în localitate dar care din păcate nu a fost de găsit până acum.

Acesta i-a sustras victimei din casă 125 lei, 100 de euro, o brăţară, un lănţişor cu medalion şi un inel, toate bijuteriile fiind confecţionate din aur, prejudiciul total fiind de circa 1.500 lei.

Un alt adolescent de acceaşi vârstă a fost prins însă de organele de ordine imediat după comiterea faptei. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava este vorba despre un tânăr care sâmbătă după-amiază, în jurul orelor 16:45 se îndeletnicea cu furtul din buzunarele trecătorilor ce se deplasau pe strada Calea Burdujeni din municipiul reşedinţă de judeţ.

Acesta a reuşit să sustragă portofelul unui bărbat de 51 de ani iar la strigătul de alarmare al victimei autorul a încercat să scape fugind spre Şcoala Specială situată în imediata apropiere.

Din fericire tânărul a fost prins şi imobilizat imediat de un echipaj al organelor de ordine care trecea prin zonă, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat victimei iar adolescentul a fost condus pentru continuarea cercetărilor la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de