Tanar de 24 de ani din Valea Moldovei, in spital cu fractura de mandibula dupa ce a primit o palma de la un consatean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Valea Moldovei, judeţul Suceava, a ajuns luni noapte, în jurul orelor 01:00, pe patul de spital al principalei unităţi medicale din judeţ, fiind diagnosticat cu „fractură de mandibulă” provenite în urma unei agresiuni.

Cadrele medicale au sesizat imediat organele de ordine care au demarat cercetările, stabilindu-se faptul că pe parcursul serii, tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în fața unui magazin comunal a avut o altercaţie cu un consătean de 44 de ani.

Luat la întrebări de poliţişti, omul a recunoscut că el este cel care l-a lovit pe tânăr, dar spune că i-ar fi aplicat doar o singură palmă peste faţă.

Până se lămuresc cum stau lucrurile cu exactitate, victima a fost transferată într-un spital din municipiul Iași în vederea unei intervenții de specialitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de vătămare corporală, urmând ca în funcție de numărul de zile îngrijiri medicale să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de