Primaria Suceava a luat masuri impotriva caniculei. Vezi despre ce este vorba (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cinci puncte de prim ajutor înfiinţate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ şi stropirea cu apă a principalelor artere de circulaţie, acestea sunt măsurile luate de conducerea administraţiei publice locale pentru a mai diminua pe cât posibil efectele negative ale caniculei care va fi prezentă până duminică în întreaga ţară.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri la sediul Primăriei, edilul şef al oraşului a anunţat că punctele de prim ajutor vor fi funcţionale începând de miercuri în toate pieţele din municipiu şi lângă gara din Burdujeni, iar maşinile Rosal vor stropi bulevardele cu apă în intervalul 11:00 – 15:00.

Ocupantul fotoliului de conducere al municipalităţii a mai spus că în corturi vor fi prezente permanent cadre medicale care vor oferi apă potabilă şi vor asigura în mod gratuit consultaţii de specialitate atunci când este cazul şi vor efectua măsurători ale tensiunii.

Totodată, pe afişierele din oraş au fost postate liste cu măsurile pe care trebuie să le ia fiecare locuitor în astfel de condiţii.

Într-o primă fază corturile vor fi păstrate până duminică, dar dacă e cazul perioada lor de funcţionare va fi prelungită.


Intră acum și în grupul de