Final de an scolar cu premii si diplome de merit si pentru elevii Scolii cu clasele I-VIII Nr.9 „Ion Creanga” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sute de elevi de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.9 din Suceava au participat la careul organizat în incinta instituţiei de învăţământ cu prilejul încheierii anului şcolar, copiii fiind recompensaţi de dascălii de la clasă cu premii şi diplome pentru rezultatele deosebite obţinute la învăţătură.

Întrucât elevii din clasa I au fost premiaţi la serbarea abecedarului, elevii de clasa a IV-a, înainte de banchet, iar elevii de clasa a VIII-a, în urmă cu o săptămână, la festivitatea de premiere de vineri au participat doar elevii claselor a II-a, a III-a, a V-a, a VI-a şi a VII-a.

În calitate de moderator, directorul unităţii de învăţământ, Constantin Mărgineanu, le-a mulţumit învăţătorilor şi diriginţilor prezenţi la eveniment pentru buna practică în relaţia cu elevii de la clasă şi i-a evidenţiat pe acei elevi din ciclul primar şi gimnazial care au făcut performanţă în urma participării la concursurile judeţene şi naţionale cuprinse în calendarul şcolar. Deopotrivă, au fost premiaţi şi elevii care au făcut performanţă la competiţiile sportive, inclusiv la secţiunea – fotbal pentru fete.

Şi pentru că Suceava se confruntă în momentul de faţă cu un focar de meningită dezvoltat în unităţile şcolare din municipiu, directorul Şcolii Constantin Mărgineanu, le-a dat câteva sfaturi utile copiilor, înaintea intrării în vacanţa de vară.

El le-a recomandat acestora să acorde o atenţie deosebită pentru respectarea igienei personale şi de grup, să consume apă din surse autorizate, să spele fructele şi legumele înainte de a le consuma şi să evite scăldatul în locuri neamenajate.

Oficial, prima zi a vacanţei de vară va fi sâmbătă, 23 iunie 2012. Elevii vor agăţa ghiozdanele în cui pentru o perioadă de trei luni de zile, revenind la ore în data de 10 septembrie 2012.


Intră acum și în grupul de