Prins saptamana trecuta cu tigari de contrabanda, bagat joi in arestul politiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din comuna Voitinel, judeţul Suceava, prins de organele de ordine săptămâna trecută transportând ţigări de contrabandă cu ajutorul unui autoturism a ajuns joi în arestul poliţiei.

În momentul prinderii acestuia de o patrulă mixtă poliţie-jandarmi din oraşul Vicovu de Sus, autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, iar joi s-a efectuat un control amănunţit într-un service specializat din oraș în prezenţa tânărului.

„Cu această ocazie, într-un compartiment special amenajat între bancheta spate şi portbagaj s-au identificat ascunse un număr de aproape 1.500 de pachete de ţigarete, de provenienţă extracomunitară cu timbru fiscal de Ucraina, iar în bara de protecţie spate al autoturismului au fost descoperite alte circa 120 pachete”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Ţigările în valoare totală de peste 23.000 de lei au fost confiscate, iar faţă de tânăr a fost emisă o ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de