Controalele politistilor suceveni cu ocazia Sarbatorilor de „Sanziene” au adus amenzi de aproape 200 de milioane de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Doar în primele două zile de sărbătoare în municipiul reşedinţă de judeţ, au determinat organele de ordine să înmâneze amenzi de aproape 200 de milioane de lei vechi în cadrul acţiunilor de control efectuate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în zilele de vineri şi sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au acţionat pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de evaziune fiscală şi a actelor de comerţ ilicit, care se comit în perioada Sărbătorilor religioase de „Sânziene” ce marchează „Zilele Sucevei”.

Controalele au fost efectuate în principal la agenţii economici din municipiul Suceava care comercializează produse specifice sau prestează activităţi către publicul larg pe raza principalelor puncte de atracţie din oraş în aceste zile.

Astfel au fost verificate peste 30 de societăţi comerciale, întreprinderi familiale, individuale şi persoane fizice autorizate, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 18.500 de lei şi au fost confiscate în acelaşi timp bunuri de aproape 11 milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de